İçeriğe geç

Diyarbakırdan Elazığa Kaç Kilometredir

Diyarbakır Elazığ arası kaç saat sürüyor?

Diyarbakır ve Elazığ arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 2 saat 40 dakika sürüyor. Hangi otobüs şirketleri Diyarbakır ve Elazığ arasında sefer düzenliyor?

Diyarbakır Elazığ bilet fiyatı ne kadar?

En popüler otobüs güzergahlarının fiyatları Diyarbakır – ElazığOtobüs firmalarıDiyarbakır Elazığ Bilet fiyatlarıGünlük otobüs güzergahı sayısıMardin Seyahat250 TL1Yeni Midyat Turizm250 TL1Öz Elbistan Seyahat250 TL1Öz Hat Bingöl250 TL16 hat daha

Elazığ Diyarbakır minibüsleri nereden kalkıyor?

Terminal çıkış kapısından her yarım saatte bir kalkan minibüslerle, terminalden Diyarbakır’ın herhangi bir ilçesine seyahat edebilirsiniz. İlçe ve köy minibüsleri de terminaldeki peronlarından her yarım saatte bir kalkmaktadır.

Malatya Elazığ arası kaç kilometredir?

Elazığ ile Malatya arası kaç kilometre? Elazığ ile Malatya arası mesafe yaklaşık 103 km’dir. Kamil Koç ile Elazığ’dan Malatya’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 29 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Diyarbakır’dan Malatya’ya kaç saat?

Diyarbakır-Malatya arası otobüs yolculuğu ortalama 4 saat 37 dakika sürmektedir.

Elazığ Mardin arası kaç saat sürüyor?

Elazığ – Mardin arası otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 247 km. Yaklaşık seyahat süresi: 4 saat 10 dakika. Son satış 11 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 700 TL. Günlük seyahat sayısı: 9 seyahat noktası. 1 satır daha

Elazığ’da otobüs fiyatları ne kadar?

Toplantıda Elazığ şehir içi otobüslerinin fiyatının artırılmasına karar verildi. Kararla tam ücret 14 TL’ye, öğrenim ücreti ise 10 TL’ye çıkarıldı. Kaynak:

Elazığ Malatya arası kaç TL?

Elazığ’dan Malatya’ya ucuz otobüs bileti fiyatı 150.00 TL civarındadır.

Diyarbakır Bingöl arası kaç saat?

Diyarbakır ile Bingöl arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Diyarbakır ile Bingöl arasındaki toplam mesafe 150 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Elazığ’a hangi otobüs firmaları gidiyor?

Elazığ’a sefer düzenleyen otobüs firmaları hangileridir? Elazığ Murat Turizm, Best Van Turizm ve Elazığ Hazar Turizm, Türkiye’nin birçok ilinden Elazığ’a seferler düzenliyor.

Diyarbakır Belediye otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?

Şehir içi otobüsler: Otobüsler, Diyarbakır şehir merkezinden saat 06:00’da hareket eder ve 20:00’de varış yapar.

Diyarbakır Mardin arası otobüsle kaç saat?

Mardin ile Diyarbakir arasindaki toplam mesafe 91 kilometredir. Iki lokasyon arasindaki otobüs yolculugu 2 saat sürmektedir.

Elazığ Tunceli arası kaç kilometredir?

Elazığ Tunceli arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? Elazığ Tunceli arası toplam mesafe 141 kilometredir.

Elazığ kaç km 2?

Elazığ İli, Doğu Anadolu Bölgesi’nin güneybatısında, Yukarı Fırat bölümünde yer almaktadır. 9153 km2’lik yüzölçümüyle Türkiye topraklarının %0,12’sini oluşturmaktadır.

Elazığ Adana arası kaç kilometredir?

Elazığ-Adana arası toplam mesafe 493 kilometredir.

Elazığ kaç km 2?

Elazığ İli, Doğu Anadolu Bölgesi’nin güneybatısında, Yukarı Fırat bölümünde yer almaktadır. 9153 km2’lik yüzölçümüyle Türkiye topraklarının %0,12’sini oluşturmaktadır.

Mardin Diyarbakır arası özel araçla kaç saat?

Kendi aracınızla seyahat etmeyi planlıyorsanız işte yol bilgisi: Şanlıurfa-Mardin arası mesafe yaklaşık 190 kilometre olup 3 saat sürmektedir. Diyarbakir-Mardin arası mesafe yaklaşık 92 kilometre olup bir buçuk saat sürmektedir. Gaziantep-Mardin arası mesafe yaklaşık 335 kilometre olup dört buçuk saat sürmektedir.

Tunceli Diyarbakır arası kaç km?

Diyarbakır-Tunceli arası kaç kilometredir? Diyarbakır-Tunceli arası karayoluyla 276 km’dir.

Elazığ Şanlıurfa arası kaç?

Elazığ ile Şanlıurfa arasındaki toplam mesafe 320 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürmektedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Çocuğum Su Çiçeği Oldu Ne Yapmalıyım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Şehitkamil Escort